THE CONNECTION

EXECUTIVE COACHING

Dîner pensant

 

Je werkt in het hogere management van je organisatie. Hoe eenzaam is het daar? Net als andere directeuren / ­bestuurders heb je behoefte aan support, feedback en een frisse kijk op jouw functioneren. Door mensen buiten jouw organisatie. Die op jouw niveau acteren.

Met THE CONNECTION ontmoet je gelijkgestemden. Onder het genot van een hoogstaand diner spiegel je jezelf aan anderen, leer je van anderen. En breng je jouw leiderschap en performance naar een nóg hoger niveau.

Meetings of the mind & hearts

Sparren met ‘soortgenoten’ op een toplocatie en ­tijdens een geweldig verzorgd diner. Dat levert verfrissende inzichten en vernieuwing op. Maar minstens zo belangrijk: THE CONNECTION zorgt ­bovendien voor een waardevolle uitbreiding van jouw netwerk en vooral voor diepgaande verbinding. Wie ooit is blootgesteld aan collegiale toetsing, intervisie, supervisie of een soortgelijke ervaring, weet dat hier contacten voor het leven uit kunnen ontstaan.

THE CONNECTION

Vier keer per jaar ontmoet je vijf tot maximaal acht andere directeuren/bestuurders. Het podium voor het Dîner Pensant is het prachtige monument van VisieScope ‘De Theekoepel’ in Den Haag. Per bijeenkomst kunnen twee tot drie deelnemers hun casuïstiek, uitdagingen of zorgen inbrengen. Je laat jouw issues toetsen door de collega-directeuren. Ervaar hoe leerzaam en verfrissend de blik uit andere omgevingen is!

Begeleiding

De intake, voorbereiding en begeleiding liggen in handen van Michel Winkler en Agnès Kusters. Zeer ervaren in zelfonderzoek, coaching, training en communicatie op executive level. Michel heeft een achtergrond in Neerlandistiek en wijsbegeerte. Agnès is bedrijfskundige, ervaren bestuurder en oprichter van VisieScope. Gastdocenten (hoogleraren in de filosofie, top-muziekanten, …) dagen uit om anders te kijken.

Het proces

Een select gezelschap executives van vergelijkbaar niveau wordt uitgenodigd voor deelname. Diverse werkvormen passeren de revue, geleide fantasie, best practices & benchmarking, korte voordrachten door superdeskundigen. De enige voorbereiding is échte bereidheid en aanwezigheid. Vier keer per jaar. Optioneel is een meerdaagse sessie: de mogelijkheid om eens per jaar twee of drie dagen op een externe locatie de diepte in te gaan.

Het programma op hoofdlijnen

17:00 uur – ontvangst
17:30 uur – start diner en eerste casus
18:30 uur – vervolg diner en tweede casus
19:30 uur – afsluiting diner en derde casus
21:00 uur – einde

Locatie

De bijeenkomsten vinden plaats in ‘De Theekoepel’ van VisieScope op landgoed Oostduin – Arendsdorp, Wassenaarseweg 74, 2596 CJ Den Haag

Data & investering

THE CONNECTION is exclusief op uitnodiging. Voor data en investering neem contact met ons op.